Nu exista produse in cos Vezi cosul Intra in cont

Acasa  |  Oferte speciale  |  Noutati  |  Suport  |  Contact

INFO-LINE: 021-253.15.39

PRODUCATORI
TONER CERTO NEW
Certo New sunt cartuse compatibile de calitate premium, testate individual si certificate conform ISO-19752, ISO 19798, STMC.

Despre Consumabile

Daca sunteti un utilizator al unui echipament de printare, imprimanta laser, imprimanta cerneala, multifunctional, copiator sau fax in mod sigur aveti nevoie de consumabile pentru ca acestea sa functioneze.
Certo.ro doreste sa va ofere cateva sfaturi pentru a va alege cartusul de care aveti nevoie in cele mai bune conditii de pret si calitate.

Categorii

Exista doua tipuri principale de cartuse pentru imprimante, multifunctionale si copiatoare:
-    Cartuse cu toner
-    Cartuse cu cerneala

Ce puteti alege?

Cartusele de toner si de cerneala se pot grupa dupa producator:

Cartuse Compatibile

Producatorul este diferit de producatorul echipamentului.
La aceste cartuse calitatea depinde de producator, acesta fiind un factor important in alegerea cartusului. Daca in cazul cartusului original calitatea este aceeasi indiferent de furnizorul dvs, la cartusele compatibile calitatea poate sa difere de la furnizor la furnizor.
Daca in cazul cartusului original calitatea este aceeasi indiferent de pretul de achizitie, la cartusele compatibile pretul poate fi un indicator al calitatii cartusului.

Cartusele Reincarcate

Daca doriti sa obtineti cea mai ieftina varianta puteti sa reincarcati cartusul dupa ce s-a golit. Furnizorul dvs va poate oferi aceste servicii.
Ca si in cazul cartuselor compatibile si pentru cartusele reincarcate calitatea poate diferi de la furnizor la furnizor. Tehnologia de care dispune, calificarea personalului sau, mentinerea unui nivel de calitate stabil (certificare ISO 9001) sunt factori cheie care determina calitatea cartusului reincarcat pe care il veti primi.

Refill

Sunteti o persoana tehnica? Puteti sa incercati sa va reincarcati singur cartusele.
Cateva recomandari:
1.    Incercati sa reincarcati numai cartusele monocrom (negre). Evitati sa reincarcati cartusele color. Pe o scara de la 1 la 10 priceperea de care aveti nevoie pentru a reincarca un cartus (1 este cea mai putina):
a.    2 – pentru cartuse cerneala monocrom (negru sau o singura culoare)
b.    4 – pentru cartusele de cerneala color (mai mult de o culoare pe cartus)
c.    5 – cartuse toner negru
d.    9 – cartuse toner color
2.    In cazul cartuselor de cerneala folositi Refill Kit special conceput pentru a va ajuta la reincarcarea cartusului. Odata ce ati achizitionat un Refill Kit ulterior puteti achizitiona numai cerneala. Folositi uneltele gasite in refill kit si o seringa. Veti obtine cel mai bun pret.
3.    Folositi solutii automate simple pentru cartusele de cerneala cum ar fi Power Pad. Pretul este comparabil cu al unui refill kit, dar va va scuti de munca.
4.    Cartusele de toner necesita in general unelte specializate pentru reincarcarea lor. Fara aceste unelte nu puteti obtine o calitate deosebita.
5.    Nu uitati ca reincarcarea acestor cartuse fara a avea informatii suficiente poate sa determine defectarea imprimantei sau multifunctionalului dvs.

Nu sunteti o persoana tehnica? Singura solutie recomandata este Power Pad. Nu trebuie decat sa introduceti cartusul in dispozitivul de reincarcare. Power Pad va face, in mod automat, restul. Pretul este comparabil cu al unui refill kit.

Ce trebuie sa evitati

Cum puteti evita sa cumparati produse de proasta calitate la preturi mari? Cum puteti sa gasiti cel mai bun raport pret calitate?

Cartuse Compatibile

Calitatea acestor cartuse poate varia in limite foarte largi. Apelati la furnizori seriosi, sau verificati cine este fabricantul.
Tineti seama ca acelasi cartus poate tipari 2500 de pagini sau 1500 de pagini si acest lucru il veti afla doar dupa ce ati terminat cartusul. Pretul in acest caz nu mai este asa de important!

Reincarcari Cartuse

Apelati la un furnizor care face acest serviciu in mod frecvent.
Evitati pe cei care sunt la “inceput”. Nerespectarea tehnologiei  poate duce la defectarea imprimantei dvs.OFERTELE SAPTAMANII

PRODUCATORI